SP: Karaoke priprema za Tunis!

Srpske rukometašice uoči duela sa Tunisom kojim će i definitivno obezbediti plasman u narednu fazu SP, slobodan dan su iskoristile za maksimalnu relaksaciju i druženje.

Ostali sportovi 11.12.2015 | 14:20
SP: Karaoke priprema za Tunis!

Rukometašice Srbije u petak od 18.30 časova sastaju se u poslednjem meču grupe A sa selekcijom Tunisa na Svetskom šampionatu u Danskoj.

Pre poslednjeg kola preliminarne faze takmičenja, jasno je da će Srbiji biti dovoljan i bod iz duela sa Tunisom da obezbedi plasman u osminu finala. Naravno, pod uslovom da Japan napravi prvorazredno iznenađenje i savlada Mađarsku. U svakom slučaju, Srpkinje će rezultat tog duela znati i pre meča sa afričkim vicešampionom.

"Dosta smo se istrošili, pa ćemo iskoristiti slobodan dan da se devojke osveže, jer nas čeka ponovo teška utakmica sa Tunisom. Oni su već obezbedili odlazak na Olimpijske igre. Ono što me interesuje je priprema na treningu za utakmicu sa njima. Bez obzira što smo praktično obezbedili prolaz dalje, moramo da pružimo maksimum. Teško je pričati o sledećem protivniku u narednom krugu, moramo da sačekamo da vidimo ko će biti", rekao je selektor Srbije Saša Bošković.

Ono što je sigurno jeste da će Srbija kao četvrtoplasirana u osmini finala igrati sa najboljom selekcijom iz grupe B. To će biti Holandija ili Švedska. U igri je i gol razlika, pa ako Holanđanke savladaju Poljsku u poslednjem kolu, ona će biti presudna.

Ako Srbija bude igrala protiv Švedske, meč je zakazan u fiksnom terminu u nedelju od 20.45 časova u Nestvedu. U slučaju drugog rivala (teoretski moguć je duel i sa Poljakinjama), meč osmine finala je na programu u ponedeljak.

Kristina Liščević otkrila je da će devojke organizovati karaoke kako bi se opustile pred naredne važne duele.

"Slobodan dan posle dve jake ekipe i dva naporna meča iskoristićemo na najbolji način. Osim terapija za oporavak tela organizovaćemo i lepo druženje, kako bismo bile spremne za utakmicu sa Tunisom. Želimo da atmosfera u timu bude na još boljem nivou, pa ćemo ulepšati dan šetnjom, karaokama ili interesantnim igricama", napomenula je Liščević.

Na tabeli grupe A vodi selekcija Crne Gore sa sedam bodova, a slede je Mađarska i Danska sa po šest, Srbija sa tri, Japan sa dva boda i Tunis koji još nije osvojio nijedan bod na Svetskom šampionatu.

Komentari / 0

Ostavite komentar