ЕЛ - Жељко и Калинић: Долази нам другачија Звезда!

Жељко Обрадовић и Никола Калинић најавили су поптуно другачији меч против Црвене звезде од оног у Београду.

Кошарка 11.12.2015 | 10:20
ЕЛ - Жељко и Калинић: Долази нам другачија Звезда!

Црвено-бели гостују турском тиму у ептак у претпоследњем колу Евролиге, а обе екипе имају велики мотив.

Звезда би евентуалном победом можда и обезбедила пролаз у Топ16, док би Фенер осигурао прво место у групи уколико слави.

„Играмо код куће против Црвене звезде и то ће бити потпуно другачија утакмица од оне у Београду. Пре свега, они играју одлично, а у последња два кола су победили Реал Мадрид и Химки. Такође, веома важна ствар за њих је и повратак Маркуса Вилијамса. Али, не ради се само о Вилијамсу, сви играчи играју добро и постижу поене. Оно што је сигурно је да нас чека тежак меч“, рекао је Обрадовић који је пре неколико дана овај меч назвао најважнијим и апеловао на навијаче да испуне халу.

Бивши играч Црвене звезде Никола Калинић протеклог лета је стигао у турски тим за милион евра. Он је рекао да Фенер иде на победу, али додао да ће бити тежак меч за његов тим.

„Долази нам Црвене звезде и очекујемо заиста тежак меч. Ово је важна утакмица за нас јер желимо да освојимо прво место и добијемо нешто лакше ривале у Топ16. Наш противник је у много бољој ситуацији него што је био пред први наш дуел у Београду. Дошли су им неки нови играчи, а Маркус Вилијамс је један од њих. Познајем га од прошле сезоне, он је веома добар играч и веома добар човек. Он и Квинси Милер, Јовић, Цирбес, биће тешко зауставити их. Биће дефинитивно већи изазов него у београду. У Београду смо такође очекивали тежак дуел, али смо неочекивано лако победили. Мислим да ће сада бити другачије“, рекао је миљеник Звездиних навијача.

Дуел у Истанбулу игра се у петак од 20.45х.

Коментари / 0

Оставите коментар