EL - Željko i Kalinić: Dolazi nam drugačija Zvezda!

Željko Obradović i Nikola Kalinić najavili su poptuno drugačiji meč protiv Crvene zvezde od onog u Beogradu.

Košarka 11.12.2015 | 10:20
EL - Željko i Kalinić: Dolazi nam drugačija Zvezda!

Crveno-beli gostuju turskom timu u eptak u pretposlednjem kolu Evrolige, a obe ekipe imaju veliki motiv.

Zvezda bi eventualnom pobedom možda i obezbedila prolaz u Top16, dok bi Fener osigurao prvo mesto u grupi ukoliko slavi.

„Igramo kod kuće protiv Crvene zvezde i to će biti potpuno drugačija utakmica od one u Beogradu. Pre svega, oni igraju odlično, a u poslednja dva kola su pobedili Real Madrid i Himki. Takođe, veoma važna stvar za njih je i povratak Markusa Vilijamsa. Ali, ne radi se samo o Vilijamsu, svi igrači igraju dobro i postižu poene. Ono što je sigurno je da nas čeka težak meč“, rekao je Obradović koji je pre nekoliko dana ovaj meč nazvao najvažnijim i apelovao na navijače da ispune halu.

Bivši igrač Crvene zvezde Nikola Kalinić proteklog leta je stigao u turski tim za milion evra. On je rekao da Fener ide na pobedu, ali dodao da će biti težak meč za njegov tim.

„Dolazi nam Crvene zvezde i očekujemo zaista težak meč. Ovo je važna utakmica za nas jer želimo da osvojimo prvo mesto i dobijemo nešto lakše rivale u Top16. Naš protivnik je u mnogo boljoj situaciji nego što je bio pred prvi naš duel u Beogradu. Došli su im neki novi igrači, a Markus Vilijams je jedan od njih. Poznajem ga od prošle sezone, on je veoma dobar igrač i veoma dobar čovek. On i Kvinsi Miler, Jović, Cirbes, biće teško zaustaviti ih. Biće definitivno veći izazov nego u beogradu. U Beogradu smo takođe očekivali težak duel, ali smo neočekivano lako pobedili. Mislim da će sada biti drugačije“, rekao je miljenik Zvezdinih navijača.

Duel u Istanbulu igra se u petak od 20.45h.

Komentari / 0

Ostavite komentar