Она је најплаћенији музичар 2015. године!

Америчка певачица Кејти Пери је, према магазину „Форбс“, са зарадом од 135 милиона долара најплаћенији музичар ове године.

Забава 10.12.2015 | 14:30
Она је најплаћенији музичар 2015. године!

Како је објављено на сајту Диџитал спај, Перијева је, захваљујући веома успешној светској турнеји, скочила са прошлогодишњег двадесет трећег места на прво.

На другом месту најплаћенијих музичара, према Форбсу, нашла се група "Оне Дирецтион" са зарадом од 130 милиона, а на трећем месту је кантри музичар Гарт Брукс, са зарадом од 90 милиона долара.

Четврто место, са зарадом од 80 милиона долара, држи Тејлор Свифт. Бенд „Иглс“ и Калвин Харис налазе се на петом, односно шестом месту, са 73,5, односно 66 милиона долара зараде, док је на седмом месту Џастин Тимберлејк са 63,5 милиона долара.

Амерички репер Пи Диди заузео је осмо место са 60 милиона долара зараде, а следе Флитвуд Мек са 59,5 милиона и Лејди Гага, која је ове године зарадила 59 милиона долара.

Међу првих десет ове године нису Ед Ширан, који је годину завршио на дванаестом месту најплаћенијих и Бијонсе, која је са другог места пала на четрнаесто јер је зарадила „само“ 54,5 милиона долара.

РТС

Коментари / 0

Оставите коментар