Ona je najplaćeniji muzičar 2015. godine!

Američka pevačica Kejti Peri je, prema magazinu „Forbs“, sa zaradom od 135 miliona dolara najplaćeniji muzičar ove godine.

Zabava 10.12.2015 | 14:30
Ona je najplaćeniji muzičar 2015. godine!

Kako je objavljeno na sajtu Didžital spaj, Perijeva je, zahvaljujući veoma uspešnoj svetskoj turneji, skočila sa prošlogodišnjeg dvadeset trećeg mesta na prvo.

Na drugom mestu najplaćenijih muzičara, prema Forbsu, našla se grupa "One Direction" sa zaradom od 130 miliona, a na trećem mestu je kantri muzičar Gart Bruks, sa zaradom od 90 miliona dolara.

Četvrto mesto, sa zaradom od 80 miliona dolara, drži Tejlor Svift. Bend „Igls“ i Kalvin Haris nalaze se na petom, odnosno šestom mestu, sa 73,5, odnosno 66 miliona dolara zarade, dok je na sedmom mestu Džastin Timberlejk sa 63,5 miliona dolara.

Američki reper Pi Didi zauzeo je osmo mesto sa 60 miliona dolara zarade, a slede Flitvud Mek sa 59,5 miliona i Lejdi Gaga, koja je ove godine zaradila 59 miliona dolara.

Među prvih deset ove godine nisu Ed Širan, koji je godinu završio na dvanaestom mestu najplaćenijih i Bijonse, koja je sa drugog mesta pala na četrnaesto jer je zaradila „samo“ 54,5 miliona dolara.

RTS

Komentari / 0

Ostavite komentar