Бескућник из Колорада добио 500.000 долара на лутрији

Шансе да се освоји главна награда на греб-греб лутрији “Етернал Сплендор” у Колораду износе један према 840.000, али бескућнику Мајклу Ингфорсу се управо то догодило.

Занимљивости 10.12.2015 | 09:37
Бескућник из Колорада добио 500.000 долара на лутрији

Човек који је у последњих шест година без крова над главом, нада се да је провео последњу ноћ спавајући на поду. Пошто је остао без посла и развео се, почео је да пије, али се није предавао.

“Мајкл је видео дно и био је на ивици”, рекао је за 9Неwс Џереми Ковалис из склоништа за бескућнике у Аспену (Колорадо). “Међутим, није се предавао. Знао је да ће се коло среће окренути, ако буде истрајан.”

Шездесетогодишњак је срећку купио у продавници на бензинској пумпи. Када је изгребао број, истрчао је из продавнице вриштећи од одушевљења да би потом провео своју последњу ноћ на поду у локалној цркви.

“Питао сам га шта ће да уради с новцем, а он ми је одговорио да ће ићи на неке курсеве, као и да жели да успостави везу с ћерком, коју није видео више од 20 година”, испричао је Ковалис.

“Не верујем да редовно купује срећке од десет долара, али тога дана је то урадио и исплатило му се”, наставља он.

“То је дивна прича и инспиративна за многе, јер од свих људи који су могли да добију пола милиона долара, нема особе којој би више користила него некоме ко спава у склоништу за бескућнике.”

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар