Грујић: Прво да Звезда уђе у ЛШ, онда могу у Ливерпул!

Имена великана пролећу, Марко Грујић на земљи и у Звезди. Није се лидер црвено-белих залетео ни после интересовања Ливерпула, с којим преговара. Постоје снови који морају да се остваре.

Фудбал 10.12.2015 | 21:20
Грујић: Прво да Звезда уђе у ЛШ, онда могу у Ливерпул!

- Никад ми није пало на памет да полетим, све то ме мотивише. Трудим се да останем на земљи и борим се за Звезду. Нити знам ко је у ложи, ко кога прати преко којих скаута, заборавим и на финансијску кризу и проблеме. Отац ме често саветује - каже Грујић за „Блиц“.

Тренер Миодраг Божовић није крио да би трансфер Грујића спасао Звезду.

- Потрудићу се да поштујем клуб, јавност и навијаче, али опет мислим да за себе морам да одаберем најбољу средину где ћу добити шансу и где ћу радити с добрим тренерима у добрим условима. Можда се нешто деси, али полако, сигурно је да остајем ту до краја квалификација за Лигу шампиона. То важи и за Ливерпул. Имали смо разговоре и нисам остварио још никакав договор. Још сам играч Звезде.

Било би тешко поднети опроштај од екипе ако се уђе у Лигу шампиона.

- Колико бих био срећан, толико бих био и тужан. Бодрио бих тим и највише бих желео да се тако нешто и догоди, да се Звезда врати тамо где јој је место. Можда бих с неким другим клубом дошао на „Маракану“ и то би био најлепши могући тренутак у каријери, уз вероватно најлепши дочек.

Победу над Чукаричким са 7:2 играчи су посветили Грофу. Грујић му је после гола први потрчао у загрљај.

- Мислим да су омаловажавали тренера, али како смо изгубили са 5:1, тако смо и победили са 7:2. Шеф нас је мирно мотивисао после дебакла, није било критика. Из те мирноће смо постигли седам голова. Он је притисак преузео искуством, нама је остало да дамо максимум, а када то дамо, стварно смо озбиљна екипа. Поносан сам на сваког играча који је дао допринос да уђемо у историју и вежемо 17 победа. Може да падне и рекорд Славољуба Муслина. Онда ћемо играти растерећеније, можемо да склапамо коцкице и за европску премијеру.

Коментари / 0

Оставите коментар