Grujić: Prvo da Zvezda uđe u LŠ, onda mogu u Liverpul!

Imena velikana proleću, Marko Grujić na zemlji i u Zvezdi. Nije se lider crveno-belih zaleteo ni posle interesovanja Liverpula, s kojim pregovara. Postoje snovi koji moraju da se ostvare.

Fudbal 10.12.2015 | 21:20
Grujić: Prvo da Zvezda uđe u LŠ, onda mogu u Liverpul!

- Nikad mi nije palo na pamet da poletim, sve to me motiviše. Trudim se da ostanem na zemlji i borim se za Zvezdu. Niti znam ko je u loži, ko koga prati preko kojih skauta, zaboravim i na finansijsku krizu i probleme. Otac me često savetuje - kaže Grujić za „Blic“.

Trener Miodrag Božović nije krio da bi transfer Grujića spasao Zvezdu.

- Potrudiću se da poštujem klub, javnost i navijače, ali opet mislim da za sebe moram da odaberem najbolju sredinu gde ću dobiti šansu i gde ću raditi s dobrim trenerima u dobrim uslovima. Možda se nešto desi, ali polako, sigurno je da ostajem tu do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona. To važi i za Liverpul. Imali smo razgovore i nisam ostvario još nikakav dogovor. Još sam igrač Zvezde.

Bilo bi teško podneti oproštaj od ekipe ako se uđe u Ligu šampiona.

- Koliko bih bio srećan, toliko bih bio i tužan. Bodrio bih tim i najviše bih želeo da se tako nešto i dogodi, da se Zvezda vrati tamo gde joj je mesto. Možda bih s nekim drugim klubom došao na „Marakanu“ i to bi bio najlepši mogući trenutak u karijeri, uz verovatno najlepši doček.

Pobedu nad Čukaričkim sa 7:2 igrači su posvetili Grofu. Grujić mu je posle gola prvi potrčao u zagrljaj.

- Mislim da su omalovažavali trenera, ali kako smo izgubili sa 5:1, tako smo i pobedili sa 7:2. Šef nas je mirno motivisao posle debakla, nije bilo kritika. Iz te mirnoće smo postigli sedam golova. On je pritisak preuzeo iskustvom, nama je ostalo da damo maksimum, a kada to damo, stvarno smo ozbiljna ekipa. Ponosan sam na svakog igrača koji je dao doprinos da uđemo u istoriju i vežemo 17 pobeda. Može da padne i rekord Slavoljuba Muslina. Onda ćemo igrati rasterećenije, možemo da sklapamo kockice i za evropsku premijeru.

Komentari / 0

Ostavite komentar