Легендарни Бенеш имао удес! Срећом, добро је!

Боксер Маријан Бенеш задобио је прелом ребра у саобраћајној незгоди која се догодила у бањалучком насељу Врбања, и изван животне опасности је, потврдио је дежурни лекар у Бањалуци Мирослав Регода.

Остали спортови 09.12.2015 | 19:00
Легендарни Бенеш имао удес! Срећом, добро је!

Дежурни доктор у Пријемној хируршкој амбуланти Универзитетско клиничког центра Републике Српске Мирослав Регода је рекао да је Бенеш у овај центар примљен у 11.10 часова, гдје је примарно збринут, а у току је дијагностика на основу које ће бити утврђено у коју клинику ће пацијент бити упућен.

Саобраћајна незгода догодила се данас у 10.30 часова у бањалучком насељу Врбања у Улици Раде Радића када су се сударила три возила. Неколико особа је повријеђено, а међу њима и легендарни боксер.

Повријеђене особе су хоспитализоване у Универзитетско клиничком центру Републике Српске у Бањалуци.

Увиђај су извршили припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука, о чему је обавијештено бањалучко Окружно тужилаштво.

Саобраћај на овом дијелу пута био је обустављен од 10.30 до 13.00 часова, а сада се одвија несметано, истичу из полиције.

Бенеш је један од највећих и најпризнатнијих боксера бивше Југославије, четири пута је бранио титулу у ЕБУ верзији, а каријеру је завршио након повреде ока.

Рођен је 11. јуна 1951 у Београду и један је од најбољих југословенских боксера свих времена. У Бањалуку га је челична песница довела 1967. године, када је имао 16 година. Маријан је током комплетне аматерске каријере боксовао за бањалучку Славију.

Коментари / 0

Оставите коментар