Legendarni Beneš imao udes! Srećom, dobro je!

Bokser Marijan Beneš zadobio je prelom rebra u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u banjalučkom naselju Vrbanja, i izvan životne opasnosti je, potvrdio je dežurni lekar u Banjaluci Miroslav Regoda.

Ostali sportovi 09.12.2015 | 19:00
Legendarni Beneš imao udes! Srećom, dobro je!

Dežurni doktor u Prijemnoj hirurškoj ambulanti Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske Miroslav Regoda je rekao da je Beneš u ovaj centar primljen u 11.10 časova, gdje je primarno zbrinut, a u toku je dijagnostika na osnovu koje će biti utvrđeno u koju kliniku će pacijent biti upućen.

Saobraćajna nezgoda dogodila se danas u 10.30 časova u banjalučkom naselju Vrbanja u Ulici Rade Radića kada su se sudarila tri vozila. Nekoliko osoba je povrijeđeno, a među njima i legendarni bokser.

Povrijeđene osobe su hospitalizovane u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka, o čemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužilaštvo.

Saobraćaj na ovom dijelu puta bio je obustavljen od 10.30 do 13.00 časova, a sada se odvija nesmetano, ističu iz policije.

Beneš je jedan od najvećih i najpriznatnijih boksera bivše Jugoslavije, četiri puta je branio titulu u EBU verziji, a karijeru je završio nakon povrede oka.

Rođen je 11. juna 1951 u Beogradu i jedan je od najboljih jugoslovenskih boksera svih vremena. U Banjaluku ga je čelična pesnica dovela 1967. godine, kada je imao 16 godina. Marijan je tokom kompletne amaterske karijere boksovao za banjalučku Slaviju.

Komentari / 0

Ostavite komentar