Видео - Боби: Најбољи учитељ - Тим Данкан!

Српски центар препричао у разговору за "Спортски журнал" како је играти на гостујућем терену, док публика скандира "Боби, Боби", али и како му је уз НБА легенде.

Кошарка 10.12.2015 | 14:20
Видео - Боби: Најбољи учитељ - Тим Данкан!

Бобан Марјановић ужива ових дана у НБА каријери. Претпрошле ноћи устао је са краја клупе, добио минуте и убацио против Филаделфије 18 поена, дан након што је наступио за развојни тим Сан Антонија.

У разговору за "Спортски журнал", српски горостас објаснио је како се и зашто нашао у екипи Остина, за коју је убацио 34 минута и потврдио да му није место у другом тиму.

"Али, ја нисам био пребачен у НБДЛ, као што су многи пренели. Тамо само био послат да бих одиграо две утакмице и вратио самопоуздање. Жеља је била да добијем минуте, да се мало разиграм док смо код куће, док не кренемо на гостовања, јер ипак нисам пуно играо за Сан Антонио"

"Баш зато НБДЛ и служи, да играч оде и врати се са самопоуздањем", рекао је Марјановић.

Упитан како се осећао на терену Филаделфије, док је погађао из свих позиција и добијао овације домаћих навијача, одговорио је кратко: "Било је прелепо".

"Осећао сам се сигурно у сопственој кожи, а тада је најбоље. Видело се то и на терену"

"Било је ту и мало навијача Сан Антонија, али је много више фанова Филаделфије. Таман кад сам помислио да би у следећем нападу могао мало да одморим, да дођем до даха, они су кренули да вичу чим сам добио лопту. Цела дворана је певала 'Боби'. Фасцинантно"

Његово поигравање са Џалилом Окафором, једним од најперспективнијих америчких центара, запалило је друштвене мреже и "вртело" се целе вечери и на страницама највећих америчких медија.

"Чекали су кош, дошао је. Није то нека нова идеја, само осећај у тренутку. Таква је била ситуација, као и код оног додавања иза леђа у Развојној лиги пре неки дан...", рекао је популарни Боби о том моменту.

"Дефинитивно се осећам опуштеније, иако у НБА никако није тако. Али, можеш да пробаш нешто атрактивно, а да ти нико не замери ако погрешиш"

Међу саветима саиграча, посебно истиче тежину речи Тима Данкана, НБА легенде која има шампионских прстења за читаву шаку.

"И то увек дели најбоље савете, свака реч му је на месту. Обожавам да слушам када један такав господин и играчи преноси своје знање".

Одлично се слаже и са осталим саиграчима.

"Сви су они генијални, али полако улазим у систем. Много ми је драго због тога, јер су они дуго заједно и баш смо прави тим".

Колико ће одлична игра против Филаделфије утицати на његову минутажу у наредним утакмицама, брзо ће бити познато. Пред Спурсима су дуели са Торонтом (четвртак), Лејкерсима (субота), Атлантом (недеља)....

Коментари / 0

Оставите коментар