"Немогуће": Стариџ се опет повредио!

Човек који је у последње три сезоне пропустио чак 55 утакмица због разних повреда мораће на нову паузу и то у јако важном делу сезоне.

Фудбал 10.12.2015 | 14:40
"Немогуће": Стариџ се опет повредио!

Фудбалери Ливерпула и њихов нови менаџер Јирген Клоп, који покушавају да стабилизују форму и домогну се неке од прве четири позиције када је већ Челси испао из приче, мораће у најинтензивнији део сезоне без тек опорављеног Данијела Стариџа.

Из Мелвуда стижу вести да је сјајни нападач, након само две одигране утакмице од последњег "опоравка" у низу, доживео нову повреду и да ће највероватније на терен тек почетком 2016. године.

А, од данас, до 13. јануара, Ливерпул ће у свим такмичењима одиграти чак девет мечева и није редак случај да период око Нове године одреди даљи ток сезоне код већине премијерлигаша.

Овај 26-годишњи нападач, који је од сезоне 2012/13 пропустио чак 55 мечева због разних повреда и који је прошле сезоне забележио само 18 наступа уз пет голова, ушао је као замена у поразу од Њукасла од 2:0 и успео за тако кратко време да повреди бутни мишић.

Стариџ је сезону почео повређен и пропустио је првих пет кола, потом је играо на три утакмице да би доживео нову повреду и пропустио нових пет премијерлигашких мечева, онда се вратио на терен и забележио два наступа пре него што је уследила нова пауза! У Лиги Европе и куповима није наступао, па има само пет излазака на терен у 23 меча ове сезоне.

Дао је четири гола за то кратко време...

Ливерпул је, после успешне позајмице, откупио Стариџов уговор од Челсија 2013. године, али је од тада повремени репрезентативац Енглеске одиграо само 50 одсто мечва – 73 од 145?!

Коментари / 0

Оставите коментар