"Nemoguće": Staridž se opet povredio!

Čovek koji je u poslednje tri sezone propustio čak 55 utakmica zbog raznih povreda moraće na novu pauzu i to u jako važnom delu sezone.

Fudbal 10.12.2015 | 14:40
"Nemoguće": Staridž se opet povredio!

Fudbaleri Liverpula i njihov novi menadžer Jirgen Klop, koji pokušavaju da stabilizuju formu i domognu se neke od prve četiri pozicije kada je već Čelsi ispao iz priče, moraće u najintenzivniji deo sezone bez tek oporavljenog Danijela Staridža.

Iz Melvuda stižu vesti da je sjajni napadač, nakon samo dve odigrane utakmice od poslednjeg "oporavka" u nizu, doživeo novu povredu i da će najverovatnije na teren tek početkom 2016. godine.

A, od danas, do 13. januara, Liverpul će u svim takmičenjima odigrati čak devet mečeva i nije redak slučaj da period oko Nove godine odredi dalji tok sezone kod većine premijerligaša.

Ovaj 26-godišnji napadač, koji je od sezone 2012/13 propustio čak 55 mečeva zbog raznih povreda i koji je prošle sezone zabeležio samo 18 nastupa uz pet golova, ušao je kao zamena u porazu od Njukasla od 2:0 i uspeo za tako kratko vreme da povredi butni mišić.

Staridž je sezonu počeo povređen i propustio je prvih pet kola, potom je igrao na tri utakmice da bi doživeo novu povredu i propustio novih pet premijerligaških mečeva, onda se vratio na teren i zabeležio dva nastupa pre nego što je usledila nova pauza! U Ligi Evrope i kupovima nije nastupao, pa ima samo pet izlazaka na teren u 23 meča ove sezone.

Dao je četiri gola za to kratko vreme...

Liverpul je, posle uspešne pozajmice, otkupio Staridžov ugovor od Čelsija 2013. godine, ali je od tada povremeni reprezentativac Engleske odigrao samo 50 odsto mečva – 73 od 145?!

Komentari / 0

Ostavite komentar