Видео - Роузи: Не могу да једем ни јабуку!

Ронда Роузи је разорена шокантним поразом од Холи Холмс, па њихов реванш види као бити или не бити за своју каријеру.

Остали спортови 10.12.2015 | 11:40
Видео - Роузи: Не могу да једем ни јабуку!

До прошлог месеца непобедива Роузијева је нокаутирана од земљакиње у Мелбурну у борби за титулу првака света у бантам верзији у ултимејт фајту.

"Тек ћу 3-6 месеци моћи да једем јабуку. Нокаутирана сам али не и готова. Вратићу се и пребити ову "рибу". Морам на ово гледати и с светлије стране, сада сам као угушени идеализам", рекла је Роузијева.

Он је као кључни детаљ пораза истакла ударац који је примила већ у 30. секунди борбе који је потпуно пореметио.

"Добила сам ударац у првој рунди који ми је расекао усну и олабавио неколико зуба. Нисам размишљала јасно, имала сам огромну посекотину у истима и пљувала сам крв први пут. окушавала сам да се отргнем, понављала себи са се борим, да сам у реду, али нисам била своја. Стидим се како сам се борила након тога", рекла је Роузи у првом интервјуу након шокантног пораза.

Роузијева већ годинама важи за најбољег ултимејт фајт борца у женској конкуренцији, што јој је донело статус холивудске звезде.

Њој није било довољно само да побеђује ривалке, већ да то чини немогућим потезима за мање од 30 секунди, последње три је добила за укупно 64 секунди, због чега су јој се дивили неки од највећих спортиста света - Леброн Џејмс, Џеј Џеј Ват, Коби Брајант.

"Мислим да ће све зависити од тога шта се догоди у реваншу. Или ћу победити и наставити даље или ћу изгубити и завршити са свим", закључила је 28-годишња Американка.

Коментари / 0

Оставите коментар