Video - Rouzi: Ne mogu da jedem ni jabuku!

Ronda Rouzi je razorena šokantnim porazom od Holi Holms, pa njihov revanš vidi kao biti ili ne biti za svoju karijeru.

Ostali sportovi 10.12.2015 | 11:40
Video - Rouzi: Ne mogu da jedem ni jabuku!

Do prošlog meseca nepobediva Rouzijeva je nokautirana od zemljakinje u Melburnu u borbi za titulu prvaka sveta u bantam verziji u ultimejt fajtu.

"Tek ću 3-6 meseci moći da jedem jabuku. Nokautirana sam ali ne i gotova. Vratiću se i prebiti ovu "ribu". Moram na ovo gledati i s svetlije strane, sada sam kao ugušeni idealizam", rekla je Rouzijeva.

On je kao ključni detalj poraza istakla udarac koji je primila već u 30. sekundi borbe koji je potpuno poremetio.

"Dobila sam udarac u prvoj rundi koji mi je rasekao usnu i olabavio nekoliko zuba. Nisam razmišljala jasno, imala sam ogromnu posekotinu u istima i pljuvala sam krv prvi put. okušavala sam da se otrgnem, ponavljala sebi sa se borim, da sam u redu, ali nisam bila svoja. Stidim se kako sam se borila nakon toga", rekla je Rouzi u prvom intervjuu nakon šokantnog poraza.

Rouzijeva već godinama važi za najboljeg ultimejt fajt borca u ženskoj konkurenciji, što joj je donelo status holivudske zvezde.

Njoj nije bilo dovoljno samo da pobeđuje rivalke, već da to čini nemogućim potezima za manje od 30 sekundi, poslednje tri je dobila za ukupno 64 sekundi, zbog čega su joj se divili neki od najvećih sportista sveta - Lebron Džejms, Džej Džej Vat, Kobi Brajant.

"Mislim da će sve zavisiti od toga šta se dogodi u revanšu. Ili ću pobediti i nastaviti dalje ili ću izgubiti i završiti sa svim", zaključila je 28-godišnja Amerikanka.

Komentari / 0

Ostavite komentar