Друловић: Гледаћемо Партизан и на прољеће у Европи!

Тренер Партизана Љубинко Друловић рекао је на конференцији за медије пре меча са Аугзбургом да верује да ће Партизан презимити у Европи.

Фудбал 10.12.2015 | 12:00
Друловић: Гледаћемо Партизан и на прољеће у Европи!

Партизан у четвртак дочекује немачки клуб у последњој утакмици групне фазе Лиге Европе у којој могу да потврде пролаз даље.

’Црно-бели’ три бода више од Аугзбурга и слабију гол разлику, али им је због бољег међусобног скора довољан и пораз од два гола разлике да би се нашли међу 32 најбоље екипе.

"Верујем да ћемо Партизан гледати и на пролеће у Европи. Свесни смо шта нам доноси ова уаткмица. Трудићемо се да контролишемо утакмицу, важно је да будемо дисциплиновани", рекао је Друловић.

Највећа опасност прети од нападача Бобадиље који је био асистент у првој утакмици, али и промашио неколико добрих прилика.

"Нећемо стриктно пратити Бобадиљу. Надам се да неће имати свој дан и да ће наши играчи одрадити добар посао међусобним преузимањем. Не прети нам само опасност од њега, Аугсбург је опасан као тим", додао је Друловић.

Тренер српског представника потврдио је да ће у случају да добију пенал извођач бити капитен Саша Илић, који је истакао да не би мењао позицију у Европи за прво место у Суперлиги Србије.

Меч између Партизана и Аугзбурга у шестом колу Лиге Европе на програму је у четвртак од 21.05 на стадиону у Хумској.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

10.12.2015 11:04

Надамо се.

ОДГОВОРИТЕ