Drulović: Gledaćemo Partizan i na proljeće u Evropi!

Trener Partizana Ljubinko Drulović rekao je na konferenciji za medije pre meča sa Augzburgom da veruje da će Partizan prezimiti u Evropi.

Fudbal 10.12.2015 | 12:00
Drulović: Gledaćemo Partizan i na proljeće u Evropi!

Partizan u četvrtak dočekuje nemački klub u poslednjoj utakmici grupne faze Lige Evrope u kojoj mogu da potvrde prolaz dalje.

’Crno-beli’ tri boda više od Augzburga i slabiju gol razliku, ali im je zbog boljeg međusobnog skora dovoljan i poraz od dva gola razlike da bi se našli među 32 najbolje ekipe.

"Verujem da ćemo Partizan gledati i na proleće u Evropi. Svesni smo šta nam donosi ova uatkmica. Trudićemo se da kontrolišemo utakmicu, važno je da budemo disciplinovani", rekao je Drulović.

Najveća opasnost preti od napadača Bobadilje koji je bio asistent u prvoj utakmici, ali i promašio nekoliko dobrih prilika.

"Nećemo striktno pratiti Bobadilju. Nadam se da neće imati svoj dan i da će naši igrači odraditi dobar posao međusobnim preuzimanjem. Ne preti nam samo opasnost od njega, Augsburg je opasan kao tim", dodao je Drulović.

Trener srpskog predstavnika potvrdio je da će u slučaju da dobiju penal izvođač biti kapiten Saša Ilić, koji je istakao da ne bi menjao poziciju u Evropi za prvo mesto u Superligi Srbije.

Meč između Partizana i Augzburga u šestom kolu Lige Evrope na programu je u četvrtak od 21.05 na stadionu u Humskoj.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

10.12.2015 11:04

Надамо се.

ODGOVORITE