Каква макљажа фудбалера Динама и Хајдука због Сораје!!!

Сораја је изазвала општи хаос у ноћном клубу у Загребу. Због ње је настала општа макљажа после дербија Хрватске између Динама и Хајдука.

Фудбал 09.12.2015 | 20:40
Каква макљажа фудбалера Динама и Хајдука због Сораје!!!

Динамовци су после победе позвали у свој сепаре старлету како би прославили победу. Она је била на модној ревији и радо је прихватила позив. Међутим, фрка је настала јер су у истом клубу били и фудбалери њиховог највећег ривала, Хајдука.

Један играч сплитског клуба је пришао и замолио је Сорају да се слика с њим, што је она прихватила. "Модри" су то схватили као провокацију и настао је општи хаос.

"Сораја је седела у сепареу са играчима Динама. Првих сат - два није било већих проблема, повремено је долазило до ситних провокација: добацивали су једни другима. Онда је један од играча Хајдука устао из сепареа и дошао до оног у којем је седела Сораја. Замолио ју је да се слика с њим. Она је прихватила и тада је кренула општа макљажа. Играчи Динама су га напали, а њему су у помоћ прискочили саиграчи који су посматрали целу ситуацију. У једном тренутку клуб се претворио у ринг у којем се млатило двадесетак људи", рекао је неименовани извор хрватским медијима.

На тучи се није завршило, већ су почели да лете и борбени "реквизити".

"Летеле су чаше, боце, тукли су се као да су боксери", рекао је исти извор.

Сораја је за то време била у неверици.

"Не могу стално да обраћам пажњу на све што се догађа око мене. Видим само оно што ме занима, а то туче ли се неко и свађа, мене не занима. Очигледно је да не могу да изађем и лепо се проведем, а до не дође до неких последица", истакла је старлета.

Динамо је у суботу савладао Хајдук у највећем дербију Хрватске са 2:1 поготком Суданија у надокнади времена.

Коментари / 0

Оставите коментар