Kakva makljaža fudbalera Dinama i Hajduka zbog Soraje!!!

Soraja je izazvala opšti haos u noćnom klubu u Zagrebu. Zbog nje je nastala opšta makljaža posle derbija Hrvatske između Dinama i Hajduka.

Fudbal 09.12.2015 | 20:40
Kakva makljaža fudbalera Dinama i Hajduka zbog Soraje!!!

Dinamovci su posle pobede pozvali u svoj separe starletu kako bi proslavili pobedu. Ona je bila na modnoj reviji i rado je prihvatila poziv. Međutim, frka je nastala jer su u istom klubu bili i fudbaleri njihovog najvećeg rivala, Hajduka.

Jedan igrač splitskog kluba je prišao i zamolio je Soraju da se slika s njim, što je ona prihvatila. "Modri" su to shvatili kao provokaciju i nastao je opšti haos.

"Soraja je sedela u separeu sa igračima Dinama. Prvih sat - dva nije bilo većih problema, povremeno je dolazilo do sitnih provokacija: dobacivali su jedni drugima. Onda je jedan od igrača Hajduka ustao iz separea i došao do onog u kojem je sedela Soraja. Zamolio ju je da se slika s njim. Ona je prihvatila i tada je krenula opšta makljaža. Igrači Dinama su ga napali, a njemu su u pomoć priskočili saigrači koji su posmatrali celu situaciju. U jednom trenutku klub se pretvorio u ring u kojem se mlatilo dvadesetak ljudi", rekao je neimenovani izvor hrvatskim medijima.

Na tuči se nije završilo, već su počeli da lete i borbeni "rekviziti".

"Letele su čaše, boce, tukli su se kao da su bokseri", rekao je isti izvor.

Soraja je za to vreme bila u neverici.

"Ne mogu stalno da obraćam pažnju na sve što se događa oko mene. Vidim samo ono što me zanima, a to tuče li se neko i svađa, mene ne zanima. Očigledno je da ne mogu da izađem i lepo se provedem, a do ne dođe do nekih posledica", istakla je starleta.

Dinamo je u subotu savladao Hajduk u najvećem derbiju Hrvatske sa 2:1 pogotkom Sudanija u nadoknadi vremena.

Komentari / 0

Ostavite komentar