Жељков апел: Навијачи, подржите нас против Звезде!

Тренер Фенербахчеа Жељко Обрадовић позвао је навијаче да подрже његов тим у, како је рекао, најважнијем дуелу против Црвене звезде.

Кошарка 09.12.2015 | 17:00
Жељков апел: Навијачи, подржите нас против Звезде!

Фенер је већ обезбедио пласман у Топ16 фазу из А групе, има скор 6-2, а евенуталном победом против српског шампиона би обезбедио и прво место у групи.

Истанбулски тим је прошле недеље пропустио прилику да можда и избаци Реал Мадрид из даљег такмичења, а Обрадовић је нагласио да је за његову екипу важно да заврши на првом месту у групи.

„Имамо, за сада, веома добру сезону. Ове недеље играмо против Црвене звезде и у случају победе ћемо обезбедити прво место у групи у Евролиги. Важно је да будемо први. Наш први циљ је био да уђемо у Топ16. Осим нас нико у нашој групи није обезбедио пролаз међу 16 најбољих. То показује да су моји играчи одрадили веома добар посао и ја им на томе честитам. Желим да хала у дуелу са Црвеном звездом у петак буде испуњена, желимо да уз велику подршку са трибина остваримо још једну тимску победу“, рекао је Обрадовић и још једном апеловао на навијаче.

„Молим вас да дођете и подржите нас. Будите уз нас у најважнијој утакмици. Верујем да је мој тим заслужио такву подршку.“

Коментари / 0

Оставите коментар