Željkov apel: Navijači, podržite nas protiv Zvezde!

Trener Fenerbahčea Željko Obradović pozvao je navijače da podrže njegov tim u, kako je rekao, najvažnijem duelu protiv Crvene zvezde.

Košarka 09.12.2015 | 17:00
Željkov apel: Navijači, podržite nas protiv Zvezde!

Fener je već obezbedio plasman u Top16 fazu iz A grupe, ima skor 6-2, a evenutalnom pobedom protiv srpskog šampiona bi obezbedio i prvo mesto u grupi.

Istanbulski tim je prošle nedelje propustio priliku da možda i izbaci Real Madrid iz daljeg takmičenja, a Obradović je naglasio da je za njegovu ekipu važno da završi na prvom mestu u grupi.

„Imamo, za sada, veoma dobru sezonu. Ove nedelje igramo protiv Crvene zvezde i u slučaju pobede ćemo obezbediti prvo mesto u grupi u Evroligi. Važno je da budemo prvi. Naš prvi cilj je bio da uđemo u Top16. Osim nas niko u našoj grupi nije obezbedio prolaz među 16 najboljih. To pokazuje da su moji igrači odradili veoma dobar posao i ja im na tome čestitam. Želim da hala u duelu sa Crvenom zvezdom u petak bude ispunjena, želimo da uz veliku podršku sa tribina ostvarimo još jednu timsku pobedu“, rekao je Obradović i još jednom apelovao na navijače.

„Molim vas da dođete i podržite nas. Budite uz nas u najvažnijoj utakmici. Verujem da je moj tim zaslužio takvu podršku.“

Komentari / 0

Ostavite komentar