Развод ће га коштати половину богатства

Од Милошевића захтева да поделе имовину, која се процењује на више од десет милиона евра. Након жучне свађе Саво је побегао на Копаоник с новом девојком, водитељком Мајом Манојловић.

Србија 08.12.2015 | 15:40
Развод ће га коштати половину богатства

Саво Милошевић је на великим љубавним и финансијским мукама! Бивши фудбалер, који је однедавно у вези с водитељком Мајом Манојловић, дефинитивно је решио да се разведе. Међутим, супруга Весна, с којом има троје деце, не пристаје на споразумни развод, већ му тражи половину богатства које се процењује на више од десет милиона евра!

Потпредседник Фудбалског савеза Србије на то никако не пристаје, па се недавно са супругом жестоко посвађао.

"Саво и његова жена свесни су тога да њиховом браку нема спаса. Сложили су се да треба да се разведу, али је проблем настао кад му је она затражила пола његовог богатства. Тад је избио курцшлус! Саво је пристао да плаћа алиментацију, али нема намеру да дели имовину. Међутим, Весна не одустаје. Рекла му је да му је била највећа подршка у свим тешким тренуцима, па ако је с њим делила зло, сматра да је заслужила да деле и добро" прича наш извор.

Крију се од медија

Након жучне расправе Саво је спаковао кофере и с новом девојком, водитељком телевизије Пинк, отишао на Копаоник.

"Свађали су се целу ноћ. Милошевић је одлучио да побегне од проблема, па је с Мајом отпутовао на Копаоник. С обзиром на то да бројне новинарке екипе последњих дана бораве на тој планини, Саво и Маја се труде да не изазивају пажњу, па су све време у апартману" закључује наш извор.

У кризи већ две године

Подсетимо, Саво и Весна у браку су 19 година и имају два сина и ћерку. Брак им је запао у кризу пре више од две године.

Јуче смо звали супружнике, али они нису одговарали на наше позиве и поруке.

Савино богатство

ХОТЕЛ НА КОПАОНИКУ, СТАН У БЕОГРАДУ, ИМАЊЕ КОД БИЈЕЉИНЕ...

Саво Милошевић има хотел на Копаонику, породично имање у селу Главичице код Бијељине, стан у Београду, а својевремено се спекулисало и да је купио кућу у Марбељи. Његов трансфер из Сарагосе у Парму 2000. године за 25 милиона евра сматра се једним од највећих међу српским фудбалерима.

Извор: Курир

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

нц

08.12.2015 15:11

Ех Саво, луда главо, па и та Маја заврнути це ти јаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко самардзиц

08.12.2015 16:06

Био је много сретан у фудбалској каријери,разоцарао је како је са толетом у талу!!!

Name

мркела

08.12.2015 15:57

Скоројевић, ударила пара у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

велес

08.12.2015 16:13

Саво ми је увијек био драг фудбалер , а сада не испаде , баш нешто бистар ...па Саво дај жени и дјеци све , да видиш колико те воли водитељка ,која не нађе , неожењеног и сиромашног , ако јој је до љубави стало , а не до материјалног !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ннн

08.12.2015 16:18

Кад хоћеш бити мангуп,плати.Платио је и Абрамович, и Еклстон,ионако ће бивша то дати вашој дјеци,а Саво ће спискат на старлете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

08.12.2015 16:45

Она има право на имовину која је стечена у браку са Савом Милошевићем и то јој нико ама баш нико неможе оспорити, осим ако нису попписали предбрачни уговор у којем се она одриче тог права. Саво одријешичеш ти кесу итекако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карлота

10.12.2015 08:28

Наравно, тузио децу отима од деце свог покојног брата неда снајки сада ни својој зени АЛО САВО ДА ЛИ СИ ТИ СВЕСТАН СТА РАДИС

Name

лука

08.12.2015 17:01

и ја сам га на ..ебо . Не би се поново оженио нема тих пара . хахааааа ма десанка закон .

ОДГОВОРИТЕ
Name

блука

08.12.2015 18:36

Сваки трансфер се плаца...

ОДГОВОРИТЕ