Razvod će ga koštati polovinu bogatstva

Od Miloševića zahteva da podele imovinu, koja se procenjuje na više od deset miliona evra. Nakon žučne svađe Savo je pobegao na Kopaonik s novom devojkom, voditeljkom Majom Manojlović.

Srbija 08.12.2015 | 15:40
Razvod će ga koštati polovinu bogatstva

Savo Milošević je na velikim ljubavnim i finansijskim mukama! Bivši fudbaler, koji je odnedavno u vezi s voditeljkom Majom Manojlović, definitivno je rešio da se razvede. Međutim, supruga Vesna, s kojom ima troje dece, ne pristaje na sporazumni razvod, već mu traži polovinu bogatstva koje se procenjuje na više od deset miliona evra!

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije na to nikako ne pristaje, pa se nedavno sa suprugom žestoko posvađao.

"Savo i njegova žena svesni su toga da njihovom braku nema spasa. Složili su se da treba da se razvedu, ali je problem nastao kad mu je ona zatražila pola njegovog bogatstva. Tad je izbio kurcšlus! Savo je pristao da plaća alimentaciju, ali nema nameru da deli imovinu. Međutim, Vesna ne odustaje. Rekla mu je da mu je bila najveća podrška u svim teškim trenucima, pa ako je s njim delila zlo, smatra da je zaslužila da dele i dobro" priča naš izvor.

Kriju se od medija

Nakon žučne rasprave Savo je spakovao kofere i s novom devojkom, voditeljkom televizije Pink, otišao na Kopaonik.

"Svađali su se celu noć. Milošević je odlučio da pobegne od problema, pa je s Majom otputovao na Kopaonik. S obzirom na to da brojne novinarke ekipe poslednjih dana borave na toj planini, Savo i Maja se trude da ne izazivaju pažnju, pa su sve vreme u apartmanu" zaključuje naš izvor.

U krizi već dve godine

Podsetimo, Savo i Vesna u braku su 19 godina i imaju dva sina i ćerku. Brak im je zapao u krizu pre više od dve godine.

Juče smo zvali supružnike, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Savino bogatstvo

HOTEL NA KOPAONIKU, STAN U BEOGRADU, IMANJE KOD BIJELJINE...

Savo Milošević ima hotel na Kopaoniku, porodično imanje u selu Glavičice kod Bijeljine, stan u Beogradu, a svojevremeno se spekulisalo i da je kupio kuću u Marbelji. Njegov transfer iz Saragose u Parmu 2000. godine za 25 miliona evra smatra se jednim od najvećih među srpskim fudbalerima.

Izvor: Kurir

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

nc

08.12.2015 16:11

Eh Savo, luda glavo, pa i ta Maja zavrnuti ce ti jaja.

ODGOVORITE
Name

marko samardzic

08.12.2015 17:06

Bio je mnogo sretan u fudbalskoj karijeri,razocarao je kako je sa toletom u talu!!!

Name

mrkela

08.12.2015 16:57

Skorojević, udarila para u glavu.

ODGOVORITE
Name

veles

08.12.2015 17:13

Savo mi je uvijek bio drag fudbaler , a sada ne ispade , baš nešto bistar ...pa Savo daj ženi i djeci sve , da vidiš koliko te voli voditeljka ,koja ne nađe , neoženjenog i siromašnog , ako joj je do ljubavi stalo , a ne do materijalnog !

ODGOVORITE
Name

nnn

08.12.2015 17:18

Kad hoćeš biti mangup,plati.Platio je i Abramovič, i Eklston,ionako će bivša to dati vašoj djeci,a Savo će spiskat na starlete.

ODGOVORITE
Name

Milojko

08.12.2015 17:45

Ona ima pravo na imovinu koja je stečena u braku sa Savom Miloševićem i to joj niko ama baš niko nemože osporiti, osim ako nisu poppisali predbračni ugovor u kojem se ona odriče tog prava. Savo odriješičeš ti kesu itekako.

ODGOVORITE
Name

Karlota

10.12.2015 09:28

Naravno, tuzio decu otima od dece svog pokojnog brata neda snajki sada ni svojoj zeni ALO SAVO DA LI SI TI SVESTAN STA RADIS

Name

luka

08.12.2015 18:01

i ja sam ga na ..ebo . Ne bi se ponovo oženio nema tih para . hahaaaaa ma desanka zakon .

ODGOVORITE
Name

bluka

08.12.2015 19:36

Svaki transfer se placa...

ODGOVORITE