Од отписаног до хероја Партизана!

Вилсон: Породица ме вратила на ноге! Дуг је пут за свега 20 дана у дресу Партизана прешао Џамар Вилсон. Од човека због ког су навијачи чупали косу до кључног играча тима из Хумске.

Кошарка 08.12.2015 | 19:40
Од отписаног до хероја Партизана!

Партизан се намучио против Олимпије, а један од најзаслужнијих за тријумф био је управо Вилсон (21 поен).

- Коцкице ће се полако сложити. ОК, против Олимпије сам постизао поене, али сигурно је да могу боље да разигравам саиграче. Не смем да правим грешке у одбрани. У неколико наврата сам погрешио као клинац од 19 или 20 година. Знам да то не сме да се дешава - јасан је Вилсон.

Сада је све лакше за Американца. У Београд је стигла његова породица. Из првог реда “Пионира” Џамара су бодриле супруга Лаура и ћеркица Фиона.

- Дуго сам био одвојен од најмилијих и њихов долазак ми много значи. Подигли су ме на ноге. Иза мене је најтежи период у каријери. Никада нисам играо тако лоше. По цео дан сам размишљао како да решим проблем. Уз присуство породице верујем да сам превазишао кризу.

Вилсон тражи још мало времена да покаже све што зна.

- Па ни Рим није изграђен за један дан... Тренер Божић верује, од мене захтева да радим јако. Досад у каријери нисам долазио у екипу на средини сезоне. Верујем да ћу се брзо уклопити - завршио је Вилсон.

Навијачи ми верују
- Атмосфера у „Пиониру“ је сјајна! Било ми је чудно јер сам знао да не играм добро, а и поред тога је публика била уз мене. Све то много значи. Овде сам само 20 дана, они ме не знају, не знају моје квалитете, а верују у мене. Са саиграчима и тренером Божићем је другачије, они су ме видели на тренингу и свесни су шта могу. Одушевљен сам колико наша публика разуме кошарку - наглашава Вилсон.

Коментари / 0

Оставите коментар