Od otpisanog do heroja Partizana!

Vilson: Porodica me vratila na noge! Dug je put za svega 20 dana u dresu Partizana prešao Džamar Vilson. Od čoveka zbog kog su navijači čupali kosu do ključnog igrača tima iz Humske.

Košarka 08.12.2015 | 19:40
Od otpisanog do heroja Partizana!

Partizan se namučio protiv Olimpije, a jedan od najzaslužnijih za trijumf bio je upravo Vilson (21 poen).

- Kockice će se polako složiti. OK, protiv Olimpije sam postizao poene, ali sigurno je da mogu bolje da razigravam saigrače. Ne smem da pravim greške u odbrani. U nekoliko navrata sam pogrešio kao klinac od 19 ili 20 godina. Znam da to ne sme da se dešava - jasan je Vilson.

Sada je sve lakše za Amerikanca. U Beograd je stigla njegova porodica. Iz prvog reda “Pionira” Džamara su bodrile supruga Laura i ćerkica Fiona.

- Dugo sam bio odvojen od najmilijih i njihov dolazak mi mnogo znači. Podigli su me na noge. Iza mene je najteži period u karijeri. Nikada nisam igrao tako loše. Po ceo dan sam razmišljao kako da rešim problem. Uz prisustvo porodice verujem da sam prevazišao krizu.

Vilson traži još malo vremena da pokaže sve što zna.

- Pa ni Rim nije izgrađen za jedan dan... Trener Božić veruje, od mene zahteva da radim jako. Dosad u karijeri nisam dolazio u ekipu na sredini sezone. Verujem da ću se brzo uklopiti - završio je Vilson.

Navijači mi veruju
- Atmosfera u „Pioniru“ je sjajna! Bilo mi je čudno jer sam znao da ne igram dobro, a i pored toga je publika bila uz mene. Sve to mnogo znači. Ovde sam samo 20 dana, oni me ne znaju, ne znaju moje kvalitete, a veruju u mene. Sa saigračima i trenerom Božićem je drugačije, oni su me videli na treningu i svesni su šta mogu. Oduševljen sam koliko naša publika razume košarku - naglašava Vilson.

Komentari / 0

Ostavite komentar