Да ли с овим Партизан најављује останак Андрије Живковића?!

Могуће, све је могуће...

Фудбал 08.12.2015 | 21:20
Да ли с овим Партизан најављује останак Андрије Живковића?!

Андрија Живковић сигурно иде. Не, Андрија Живковић гарант остаје. Нови уговор Андрији Живковићу. Ни цент од трансфера Андрије Живковића...

Тако у недоглед. Месецима. Најбољи фудбалер Партизана се брани ћутањем. Сваки пут кад се поведе прича о његовом статусу каже да му је важна прва наредна утакмица, да ће се на зиму знати да ли ће из Хумске. И на коју страну.

А док неизвесност траје једна акција црно-белих можда је и несвесно најавила да ће њихов најкориснији играч у 2015. наставити да носи дрес српског првака и у наредној години. Маркетинг клуба из Хумске 1 је у понедељак организовао акцију фотографисања ради потреба прављења новог календара за 2016, а у њему се налази и - Андрија Живковић.

Неко би рекао „ништа чудно“, јер је млади везиста под уговором са Партизаном, међутим, ако се зна да велики европски клубови неретко умеју на овај начин да одају тајне или најаве растанак са неким фудбалером, за део Партизанових навијача присуство светског првака и његово фотографисање може да буде охрабрујуће.

С друге стане, није мали број ни оних којој овом податку не придају значај, с обзиром да су у прошлости за потребе календара фотографисани, између осталих Милош Јојић, Петар Шкулетић, Данко Лазовић, а онда у наредном прелазном року напуштали Хумску 1.

Челници Партизана уверавају да имају план како да задрже најбољег играча, мада не би требало сметнути с ума и чињеницу да ће његова реализација значајно зависити од исхода последњег дуела Групе Л Лиге Европе. Ако црно-бели издрже против Аугзбурга, направе највећи међународни успех у последњих 11 година и презиме на континенталној сцени делује могуће да и у 2016. рачунају на Живковића, коме уговор истиче на лето.

Гробари ће без обзира на исход дуела са Немцима и наредне године имати прилику да гледају Андрију Живковића макар на фотографији у оквиру календара, који ће, као и претходна три, радити познати београдски фотограф Марко Тодоровић. Њему су данас, у „Земунелу“ позирали сви играчки, предвођени капитеном Сашом Илићем, а наредних дана очекује се израда календара, под називом „Црно-бела лабораторија“, где ће фудбалери бити представљени као научници посвећени једном експерименту.

Промоција календара за 2016. би требало да уследи до краја године.

Коментари / 0

Оставите коментар