Da li s ovim Partizan najavljuje ostanak Andrije Živkovića?!

Moguće, sve je moguće...

Fudbal 08.12.2015 | 21:20
Da li s ovim Partizan najavljuje ostanak Andrije Živkovića?!

Andrija Živković sigurno ide. Ne, Andrija Živković garant ostaje. Novi ugovor Andriji Živkoviću. Ni cent od transfera Andrije Živkovića...

Tako u nedogled. Mesecima. Najbolji fudbaler Partizana se brani ćutanjem. Svaki put kad se povede priča o njegovom statusu kaže da mu je važna prva naredna utakmica, da će se na zimu znati da li će iz Humske. I na koju stranu.

A dok neizvesnost traje jedna akcija crno-belih možda je i nesvesno najavila da će njihov najkorisniji igrač u 2015. nastaviti da nosi dres srpskog prvaka i u narednoj godini. Marketing kluba iz Humske 1 je u ponedeljak organizovao akciju fotografisanja radi potreba pravljenja novog kalendara za 2016, a u njemu se nalazi i - Andrija Živković.

Neko bi rekao „ništa čudno“, jer je mladi vezista pod ugovorom sa Partizanom, međutim, ako se zna da veliki evropski klubovi neretko umeju na ovaj način da odaju tajne ili najave rastanak sa nekim fudbalerom, za deo Partizanovih navijača prisustvo svetskog prvaka i njegovo fotografisanje može da bude ohrabrujuće.

S druge stane, nije mali broj ni onih kojoj ovom podatku ne pridaju značaj, s obzirom da su u prošlosti za potrebe kalendara fotografisani, između ostalih Miloš Jojić, Petar Škuletić, Danko Lazović, a onda u narednom prelaznom roku napuštali Humsku 1.

Čelnici Partizana uveravaju da imaju plan kako da zadrže najboljeg igrača, mada ne bi trebalo smetnuti s uma i činjenicu da će njegova realizacija značajno zavisiti od ishoda poslednjeg duela Grupe L Lige Evrope. Ako crno-beli izdrže protiv Augzburga, naprave najveći međunarodni uspeh u poslednjih 11 godina i prezime na kontinentalnoj sceni deluje moguće da i u 2016. računaju na Živkovića, kome ugovor ističe na leto.

Grobari će bez obzira na ishod duela sa Nemcima i naredne godine imati priliku da gledaju Andriju Živkovića makar na fotografiji u okviru kalendara, koji će, kao i prethodna tri, raditi poznati beogradski fotograf Marko Todorović. Njemu su danas, u „Zemunelu“ pozirali svi igrački, predvođeni kapitenom Sašom Ilićem, a narednih dana očekuje se izrada kalendara, pod nazivom „Crno-bela laboratorija“, gde će fudbaleri biti predstavljeni kao naučnici posvećeni jednom eksperimentu.

Promocija kalendara za 2016. bi trebalo da usledi do kraja godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar