ЛЕ - Партизан: Нијемци су то, али ми вјерујемо!

Андрија Живковић и Лазар Ћирковић верују да ће Партизан показати право лице у четвртак увече у "финалу" групне фазе Лиге Европе против Аугзбурга. Ален Стевановић се опоравио од повреде.

Фудбал 08.12.2015 | 16:40
ЛЕ - Партизан: Нијемци су то, али ми вјерујемо!

Весело је данас било у "Земунелу". Фудбалери Партизана су мало скренули мисли са свих недаћа ове сезоне у домаћем првенству, пораза, посртања, позирајући за календар за наредну сезону.

Позирање је донело ведру атмосферу, али и вест да би везиста Ален Стевановић, који је прескочио неколико претходних утакмица због повреде задње ложе, могао да конкурише за састав за меч против Аугзбурга у четвртак увече, у "финалу" групне фазе Лиге Европе.

Партизан не мора да "јури" резултат против бунделигаша, одговара му чак и пораз од 0:2, али у Партизану не желе ни да размишљају на такав начин.

"Сви у клубу смо свесни важности те утакмице, подигли смо мобилност на максималан ниво. Учинићемо све да одиграмо добру утакмицу. Неће нам бити лако, то је чињеница. Немачка екипа, немачки менталитет, доћи ће овде са убеђењем да могу да нам дају три гола. Али, ми не размишљамо о томе, већ само о нама", рекао је штопер Лазар Ћирковић.

Од Андрије Живковића, који је показао да зна да игра европске утакмице, очекује се много.

"Знамо да је реч о незгодној екипи, Немци су то... Морамо да уђемо у сваки дуел 100%, да се зна ко шта ради на терену и да дамо максимум".

Обојица су позвали навијаче да у четвртак испуне стадион на Топчидерском брду.

"Очекујем пун стадион, захвалио бих се навијачима на досадашној подршци, то нам много значи. Ми ћемо дати 100% да прођемо и да на крају сви заједно славимо", рекао је Живковић, а Ћирковић се надовезао:

"Надам се да ће бити пун стадион. Знамо колико су навијачи важни за екипу. Позвао бих их да дођу у што већем броју и да се на крају утакмице сви радујемо".

Партизан је направио и видео најаву утакмице...

Коментари / 0

Оставите коментар