LE - Partizan: Nijemci su to, ali mi vjerujemo!

Andrija Živković i Lazar Ćirković veruju da će Partizan pokazati pravo lice u četvrtak uveče u "finalu" grupne faze Lige Evrope protiv Augzburga. Alen Stevanović se oporavio od povrede.

Fudbal 08.12.2015 | 16:40
LE - Partizan: Nijemci su to, ali mi vjerujemo!

Veselo je danas bilo u "Zemunelu". Fudbaleri Partizana su malo skrenuli misli sa svih nedaća ove sezone u domaćem prvenstvu, poraza, posrtanja, pozirajući za kalendar za narednu sezonu.

Poziranje je donelo vedru atmosferu, ali i vest da bi vezista Alen Stevanović, koji je preskočio nekoliko prethodnih utakmica zbog povrede zadnje lože, mogao da konkuriše za sastav za meč protiv Augzburga u četvrtak uveče, u "finalu" grupne faze Lige Evrope.

Partizan ne mora da "juri" rezultat protiv bundeligaša, odgovara mu čak i poraz od 0:2, ali u Partizanu ne žele ni da razmišljaju na takav način.

"Svi u klubu smo svesni važnosti te utakmice, podigli smo mobilnost na maksimalan nivo. Učinićemo sve da odigramo dobru utakmicu. Neće nam biti lako, to je činjenica. Nemačka ekipa, nemački mentalitet, doći će ovde sa ubeđenjem da mogu da nam daju tri gola. Ali, mi ne razmišljamo o tome, već samo o nama", rekao je štoper Lazar Ćirković.

Od Andrije Živkovića, koji je pokazao da zna da igra evropske utakmice, očekuje se mnogo.

"Znamo da je reč o nezgodnoj ekipi, Nemci su to... Moramo da uđemo u svaki duel 100%, da se zna ko šta radi na terenu i da damo maksimum".

Obojica su pozvali navijače da u četvrtak ispune stadion na Topčiderskom brdu.

"Očekujem pun stadion, zahvalio bih se navijačima na dosadašnoj podršci, to nam mnogo znači. Mi ćemo dati 100% da prođemo i da na kraju svi zajedno slavimo", rekao je Živković, a Ćirković se nadovezao:

"Nadam se da će biti pun stadion. Znamo koliko su navijači važni za ekipu. Pozvao bih ih da dođu u što većem broju i da se na kraju utakmice svi radujemo".

Partizan je napravio i video najavu utakmice...

Komentari / 0

Ostavite komentar