Пет ствари које сигурно нисте знали о Новаковом најбољем пријатељу!

Новак Ђоковић је ове седмице започео 176. недељу на врху АТП листе, те је иза себе оставио и више него успешну сезону са прегршт освојених турнира. Међутим, то вероватно не би било могуће без подршке његовог најбољег пријатеља.

Тенис 08.12.2015 | 16:20
Пет ствари које сигурно нисте знали о Новаковом најбољем пријатељу!

Реч је о његовом псу, белој пудлици Пјеру, који је уз нашег тенисера на скоро свим турнирима које игра, а ових пет ствари дефинитивно нисте знали о њему.

Дијета

Пјер је пудла, која је попут њеног пријатеља Нолета на строгој дијети. То значи да он једе искључиво храну која не садржи глутен, а управо то је Нолету помогло да постане један од најбољих тенисера на свету.

Забрана

Попут Снуп Дога једном приликом, Пјеру је било забрањено да уђе у Велику Британију. Због строгих правила о пасошима за љубимце, Пјер није могао да прати Ђоковића на Вимблдону 2011. године, што је нашег тенисера прилично потресло.

Улазак у породицу

Пјер се прикључио породици Ђоковић 2008. године, када га је Ноле поклонио својој супрузи Јелени Ристић. Она је признала да је то апсолутно најбољи поклон који је икада добила.

Име

Пјера је именовала управо Јелена, која је одувек желела да има куцу попут њега, па јој је он био испуњење снова.

Брат

Пјер је добио брата којег су назвали Тесла. И док је Пјер боље истрениран, Тесла је више авантуристички настројен па често бежи од куће уз опште запрепашћење Јелене.

Коментари / 0

Оставите коментар