Pet stvari koje sigurno niste znali o Novakovom najboljem prijatelju!

Novak Đoković je ove sedmice započeo 176. nedelju na vrhu ATP liste, te je iza sebe ostavio i više nego uspešnu sezonu sa pregršt osvojenih turnira. Međutim, to verovatno ne bi bilo moguće bez podrške njegovog najboljeg prijatelja.

Tenis 08.12.2015 | 16:20
Pet stvari koje sigurno niste znali o Novakovom najboljem prijatelju!

Reč je o njegovom psu, beloj pudlici Pjeru, koji je uz našeg tenisera na skoro svim turnirima koje igra, a ovih pet stvari definitivno niste znali o njemu.

Dijeta

Pjer je pudla, koja je poput njenog prijatelja Noleta na strogoj dijeti. To znači da on jede isključivo hranu koja ne sadrži gluten, a upravo to je Noletu pomoglo da postane jedan od najboljih tenisera na svetu.

Zabrana

Poput Snup Doga jednom prilikom, Pjeru je bilo zabranjeno da uđe u Veliku Britaniju. Zbog strogih pravila o pasošima za ljubimce, Pjer nije mogao da prati Đokovića na Vimbldonu 2011. godine, što je našeg tenisera prilično potreslo.

Ulazak u porodicu

Pjer se priključio porodici Đoković 2008. godine, kada ga je Nole poklonio svojoj supruzi Jeleni Ristić. Ona je priznala da je to apsolutno najbolji poklon koji je ikada dobila.

Ime

Pjera je imenovala upravo Jelena, koja je oduvek želela da ima kucu poput njega, pa joj je on bio ispunjenje snova.

Brat

Pjer je dobio brata kojeg su nazvali Tesla. I dok je Pjer bolje istreniran, Tesla je više avanturistički nastrojen pa često beži od kuće uz opšte zaprepašćenje Jelene.

Komentari / 0

Ostavite komentar