Шерон Стоун скинула наочаре и изазвала буру

Холивудску глумицу Шерон Стоун (57) папараци су усликали у једној продавници на Беверли Хилсу, а њено "природно" издање изазвало је опречне реакције фанова.

Свијет 07.12.2015 | 13:00
Шерон Стоун скинула наочаре и изазвала буру

Тако се глумица појавила пред фотографима у лежерној и сведеној одевној комбинацији а своје лице прекрила је великим црним наочарима.

Некадашња секс бомба, очигледно не осећа притисак и обавезу да увек мора да буде комплетно сређена па је из куће изашла ненашминкана.

И не само то, глумица са поносом носи своје године па је без проблема скинула наочаре и ненашминкана позирала пред објективом фотографа.

Природно издање Стоунове изазвало је доста коментара на интернету, и док поједини критикују глумицу због тога што се није подвргла естетским корекцијама, дотле је многима Стоунова и даље непревазиђена секс-бомба.

 

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Пасха

07.12.2015 13:21

Појела је дрога и алкохол

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

07.12.2015 18:14

Шта је чудно? Жена има скоро 60 година и нема комплекс да као многе амерчке пластичне и силиконске глумице иде на естетске корекције. Свака част! Кејт Винслет је поручила својим колегиницама које се режу сваки мјесец да изгледају млађе да достојно старе. Свако доба има своје...

ОДГОВОРИТЕ