Šeron Stoun skinula naočare i izazvala buru

Holivudsku glumicu Šeron Stoun (57) paparaci su uslikali u jednoj prodavnici na Beverli Hilsu, a njeno "prirodno" izdanje izazvalo je oprečne reakcije fanova.

Svijet 07.12.2015 | 13:00
Šeron Stoun skinula naočare i izazvala buru

Tako se glumica pojavila pred fotografima u ležernoj i svedenoj odevnoj kombinaciji a svoje lice prekrila je velikim crnim naočarima.

Nekadašnja seks bomba, očigledno ne oseća pritisak i obavezu da uvek mora da bude kompletno sređena pa je iz kuće izašla nenašminkana.

I ne samo to, glumica sa ponosom nosi svoje godine pa je bez problema skinula naočare i nenašminkana pozirala pred objektivom fotografa.

Prirodno izdanje Stounove izazvalo je dosta komentara na internetu, i dok pojedini kritikuju glumicu zbog toga što se nije podvrgla estetskim korekcijama, dotle je mnogima Stounova i dalje neprevaziđena seks-bomba.

 

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pasha

07.12.2015 13:21

Pojela je droga i alkohol

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

07.12.2015 18:14

Šta je čudno? Žena ima skoro 60 godina i nema kompleks da kao mnoge amerčke plastične i silikonske glumice ide na estetske korekcije. Svaka čast! Kejt Vinslet je poručila svojim koleginicama koje se režu svaki mjesec da izgledaju mlađe da dostojno stare. Svako doba ima svoje...

ODGOVORITE