Кладионице прогнозирају: Мурињо добија отказ!

Због пораза од Борнмута кладионице спустиле квоту на "тип" да Жозе Мурињо следећи добија отказ у Премијер лиги. Исте шансе као менаџеру Њукасла.

Фудбал 07.12.2015 | 20:40
Кладионице прогнозирају: Мурињо добија отказ!

Хватао се за главу Роман Абрамович у финишу меча против Борнмута коју је тим чији је он власникизгубио 1:0.Хватао се и Жозе Мурињо за главу када су његови нападачи редом промашивали шансе, а он сматра да их је било довољно како би се дошло до победе, али...

Челси је ипак поражен на свом стадиону, некада Мурињовој неосвојивој тврђави. У првих 99 утакмица на "Стамфорд Бриџу" Мурињов Челси је поражен само једанпут, а у последњих шест утакмица чак три пута. Већ месецима се расправља о томе да ли је прошло време Португалца на клупи "плаваца", а према букмејкерима никада није био ближи отказу...

Претходних недеља је нешто бољим резултатима учврстио своје место на клупи, али поразом од "дојучерашњег" друголигаша (први пут од 2001. године) кладионице су препознале да није ни Абрамович челичних живаца.

До овог викенда је квота да ће Мурињо бити следећи менаџер који ће добити отказ била 12, а од недеље ујутро, односно дан после меча, она је оборена на само 4.

За оне који нису толико "стручни" са овим рачуницама, то значи да када бисте уплатили 1 фунту на то да је Мурињо следећи менаџер који добија отказ добили само 4 фунте.

Од њега је у горој позицији само Гари Монк који је јуче прегажен од стране Лестера (0:3), а исте шансе као Мурињу се дају и менаџеру Њукасла Стиву Мекларену.

На кога бисте се кладили?

Коментари / 0

Оставите коментар