Kladionice prognoziraju: Murinjo dobija otkaz!

Zbog poraza od Bornmuta kladionice spustile kvotu na "tip" da Žoze Murinjo sledeći dobija otkaz u Premijer ligi. Iste šanse kao menadžeru Njukasla.

Fudbal 07.12.2015 | 20:40
Kladionice prognoziraju: Murinjo dobija otkaz!

Hvatao se za glavu Roman Abramovič u finišu meča protiv Bornmuta koju je tim čiji je on vlasnikizgubio 1:0.Hvatao se i Žoze Murinjo za glavu kada su njegovi napadači redom promašivali šanse, a on smatra da ih je bilo dovoljno kako bi se došlo do pobede, ali...

Čelsi je ipak poražen na svom stadionu, nekada Murinjovoj neosvojivoj tvrđavi. U prvih 99 utakmica na "Stamford Bridžu" Murinjov Čelsi je poražen samo jedanput, a u poslednjih šest utakmica čak tri puta. Već mesecima se raspravlja o tome da li je prošlo vreme Portugalca na klupi "plavaca", a prema bukmejkerima nikada nije bio bliži otkazu...

Prethodnih nedelja je nešto boljim rezultatima učvrstio svoje mesto na klupi, ali porazom od "dojučerašnjeg" drugoligaša (prvi put od 2001. godine) kladionice su prepoznale da nije ni Abramovič čeličnih živaca.

Do ovog vikenda je kvota da će Murinjo biti sledeći menadžer koji će dobiti otkaz bila 12, a od nedelje ujutro, odnosno dan posle meča, ona je oborena na samo 4.

Za one koji nisu toliko "stručni" sa ovim računicama, to znači da kada biste uplatili 1 funtu na to da je Murinjo sledeći menadžer koji dobija otkaz dobili samo 4 funte.

Od njega je u goroj poziciji samo Gari Monk koji je juče pregažen od strane Lestera (0:3), a iste šanse kao Murinju se daju i menadžeru Njukasla Stivu Meklarenu.

Na koga biste se kladili?

Komentari / 0

Ostavite komentar