Како повратити повјерење грађана?

Саветница у скупштини града Кастиљеха де ла Куеста, у шпанској покрајини Севиља, сликала се потпуно гола за насловну страну магазина "Интервиу" јер жели на тај начин да поврати поверење грађана.

Свијет 06.12.2015 | 15:05
Како повратити повјерење грађана?

Наиме, саветница и политичарка Кармен Лопес нашла се на удару критика када се преселила у Чикаго због приватних и пословних разлога, а од странке је наводно тражила да јој плате трошкове авионских карата.

Кармен је чланица странке "Сиудаданос" одакле јој прети избацивање. Ипак, она тврди да је од тренутка када је решила да буде члан те странке одлучила да ће поштовати принципе и етичке вредности и да се о њих никада није оглушила.

Она је завршила три факултета: права, новинарство и драмске уметности, а била је и Мис Севиље, а скидањем за овај часопис желела је симболично да покаже грађанима да нема шта да крије и да жели да добије њихово поверење.

Она ће ускоро присуствовати састанку ове странке, где ће председник Алберт Ривера одлучити да ли ће остати у склопу "Сиудаданос", а ова насловница ће можда утицати на његову одлуку.

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Дза или Бу

06.12.2015 14:56

Нека се Цвијановицка гола скине и овде је народ давно изгубио свако повјерење у владајуцу врхуску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лл

06.12.2015 15:29

Она ће да поврати поверење тако што ће да поврати .

Name

Михаило Микић

06.12.2015 17:48

Сваки нормални човјек и жена код нас знају да се поверење код народа не стиче објављивањем својих голишави фотографија или својим скидањем као у стриптиз бару пред болесном публиком. Зато Цвијановићка нема потребе да се скида пред грађанима РС. Она ће се скинути пред оним кога воли јер све што је вредно се сакрива и чува на тајном и безбедном мјесту далеко од очију радознале и покварене јавности!

Name

код

06.12.2015 16:16

Нас повјерење висе никад нико народу не врати!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

к и м е

06.12.2015 17:38

Јадан је овај свијет, показивање голог ду..та, показује да су данасње вредности само проституција и пљацка сиротиње.

ОДГОВОРИТЕ