Kako povratiti povjerenje građana?

Savetnica u skupštini grada Kastiljeha de la Kuesta, u španskoj pokrajini Sevilja, slikala se potpuno gola za naslovnu stranu magazina "Interviu" jer želi na taj način da povrati poverenje građana.

Svijet 06.12.2015 | 15:05
Kako povratiti povjerenje građana?

Naime, savetnica i političarka Karmen Lopes našla se na udaru kritika kada se preselila u Čikago zbog privatnih i poslovnih razloga, a od stranke je navodno tražila da joj plate troškove avionskih karata.

Karmen je članica stranke "Siudadanos" odakle joj preti izbacivanje. Ipak, ona tvrdi da je od trenutka kada je rešila da bude član te stranke odlučila da će poštovati principe i etičke vrednosti i da se o njih nikada nije oglušila.

Ona je završila tri fakulteta: prava, novinarstvo i dramske umetnosti, a bila je i Mis Sevilje, a skidanjem za ovaj časopis želela je simbolično da pokaže građanima da nema šta da krije i da želi da dobije njihovo poverenje.

Ona će uskoro prisustvovati sastanku ove stranke, gde će predsednik Albert Rivera odlučiti da li će ostati u sklopu "Siudadanos", a ova naslovnica će možda uticati na njegovu odluku.

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Dza ili Bu

06.12.2015 14:56

Neka se Cvijanovicka gola skine i ovde je narod davno izgubio svako povjerenje u vladajucu vrhusku.

ODGOVORITE
Name

ll

06.12.2015 15:29

Ona će da povrati poverenje tako što će da povrati .

Name

Михаило Микић

06.12.2015 17:48

Сваки нормални човјек и жена код нас знају да се поверење код народа не стиче објављивањем својих голишави фотографија или својим скидањем као у стриптиз бару пред болесном публиком. Зато Цвијановићка нема потребе да се скида пред грађанима РС. Она ће се скинути пред оним кога воли јер све што је вредно се сакрива и чува на тајном и безбедном мјесту далеко од очију радознале и покварене јавности!

Name

kod

06.12.2015 16:16

Nas povjerenje vise nikad niko narodu ne vrati!!!!!!

ODGOVORITE
Name

k i m e

06.12.2015 17:38

Jadan je ovaj svijet, pokazivanje golog du..ta, pokazuje da su danasnje vrednosti samo prostitucija i pljacka sirotinje.

ODGOVORITE