Београд: Младић убоден ножем

Хитна помоћ је ноћас у Београду интервенсиала 116 пута од чега 22 пута на јавном месту, догодиле су се три саобраћајне несреће, а једна особа је убодена ножем.

Србија 06.12.2015 | 10:03
Београд: Младић убоден ножем

Касно синоћ, у 02.19, у Бродарској улици бб једна мушка особа старости 17 година убодена је ножем и превежена у Ургентни центар, а повреда је највероватније теже природе, рекла је Тањугу портпарол Хитне помоћи Нада Мацура.

Према њеним речима, прва саобраћајна незгода догодила се у 19.52 у улици Теодора Драјзера код Топчидерске цркве када је једна особа задобила лакше повреде и превежена у Ургентни центар.

У несрећи у Кумодрашкој улици код Максија, у 20.05, повређене су четири особе, које су превежене су у Ургентни центар, навела је Мацура.

Трећа саобраћајна несрећа догодила се у улици Господара Вучића испред броја 141 након чега је једна особа превежена у Ургентни центар.

Према њеним речима, после поноћи забележен је већи број алкохолисаних особа него у претходном периоду.

Током протекле ноћи многи су тражили помоћ због бола у грудима, а на тегобе се жалио и велики број астматичара и хипертоничара.

Мацура је додала да је током јучерашњег дана забележен нешто мањи број интервенција, те да се догодило седам саобраћајних незгода.

Коментари / 0

Оставите коментар