Beograd: Mladić uboden nožem

Hitna pomoć je noćas u Beogradu intervensiala 116 puta od čega 22 puta na javnom mestu, dogodile su se tri saobraćajne nesreće, a jedna osoba je ubodena nožem.

Srbija 06.12.2015 | 10:03
Beograd: Mladić uboden nožem

Kasno sinoć, u 02.19, u Brodarskoj ulici bb jedna muška osoba starosti 17 godina ubodena je nožem i prevežena u Urgentni centar, a povreda je najverovatnije teže prirode, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, prva saobraćajna nezgoda dogodila se u 19.52 u ulici Teodora Drajzera kod Topčiderske crkve kada je jedna osoba zadobila lakše povrede i prevežena u Urgentni centar.

U nesreći u Kumodraškoj ulici kod Maksija, u 20.05, povređene su četiri osobe, koje su prevežene su u Urgentni centar, navela je Macura.

Treća saobraćajna nesreća dogodila se u ulici Gospodara Vučića ispred broja 141 nakon čega je jedna osoba prevežena u Urgentni centar.

Prema njenim rečima, posle ponoći zabeležen je veći broj alkoholisanih osoba nego u prethodnom periodu.

Tokom protekle noći mnogi su tražili pomoć zbog bola u grudima, a na tegobe se žalio i veliki broj astmatičara i hipertoničara.

Macura je dodala da je tokom jučerašnjeg dana zabeležen nešto manji broj intervencija, te da se dogodilo sedam saobraćajnih nezgoda.

Komentari / 0

Ostavite komentar