''Грофе'', вријеђаш новинара?! Тако се не понаша један ''Гроф''!

Конференцију за медије пред утакмицу између Чукаричког и Црвене звезде обележио је вербални сукоб тренера ’црвено-белих’ Миодрага Божовића и једног новинара.

Фудбал 06.12.2015 | 08:40
''Грофе'', вријеђаш новинара?! Тако се не понаша један ''Гроф''!

Божовић се на тој конференцији осврнуо на писање појединих медија после пораза Борца са 5:1 у Купу Србије, на којој је зарадио искључење због свог понашања.

„Правила су таква да као искључен тренер не могу да дођем на конференцију. Нисам ’запалио’ нигде, био сам ту“, рекао је Божовић.

„Навијачи неких других клубова су написали да нисам ни ’Г’ од Грофа. Можете да говорите о мени као тренеру и о тактици, али стално апострофирате надимак Гроф и да ја не знам шта значи бити гроф. Не знам ко од вас познаје грофа, па да зна како би грофови требало да се понашају. Мени је то само надимак, нисам ја гроф“, додао је Божовић.

Божовић је одмах потом именовао новинара чије извештавање му је посебно засметало, уз опасну да је „вероватно био ослобођен физичког и да је у трикоу играо ластиш и школице са цурицама“.

„Упорно објављујете текстове против мене. Ако неко треба да ме вређа, вређаћу и ја. Написао си ми да чу овај пораз носити до краја живота. Вас не интересује 16 победа у низу, него један пораз. Нећу га носити до краја живота, већ сам га заборавио и могу ти рећи да сам се синоћ сјајно провео“, истакао је Божовић.

Када му је новинар којег је напао поручио: „Срам вас било“, Божовић није стао, већ је почео са вређањем:

„Тебе срам било, будало једна. Можеш да ми пљунеш кроз прозор“.

Уследио је одговор новинара: „Мало сам образованији од вас“, пре него што је портпарол Звезде прекинуо расправу.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зоран Ивановиц

06.12.2015 00:24

То није један новинар,него плаценик удбаса Толета и његове мафијаске екипе. Дуго су владали и накрали се и за унуцад и није им доста..па сад фрка..пљувацина по Звезди..е оцес к..а. висе нема..

ОДГОВОРИТЕ