''Grofe'', vrijeđaš novinara?! Tako se ne ponaša jedan ''Grof''!

Konferenciju za medije pred utakmicu između Čukaričkog i Crvene zvezde obeležio je verbalni sukob trenera ’crveno-belih’ Miodraga Božovića i jednog novinara.

Fudbal 06.12.2015 | 08:40
''Grofe'', vrijeđaš novinara?! Tako se ne ponaša jedan ''Grof''!

Božović se na toj konferenciji osvrnuo na pisanje pojedinih medija posle poraza Borca sa 5:1 u Kupu Srbije, na kojoj je zaradio isključenje zbog svog ponašanja.

„Pravila su takva da kao isključen trener ne mogu da dođem na konferenciju. Nisam ’zapalio’ nigde, bio sam tu“, rekao je Božović.

„Navijači nekih drugih klubova su napisali da nisam ni ’G’ od Grofa. Možete da govorite o meni kao treneru i o taktici, ali stalno apostrofirate nadimak Grof i da ja ne znam šta znači biti grof. Ne znam ko od vas poznaje grofa, pa da zna kako bi grofovi trebalo da se ponašaju. Meni je to samo nadimak, nisam ja grof“, dodao je Božović.

Božović je odmah potom imenovao novinara čije izveštavanje mu je posebno zasmetalo, uz opasnu da je „verovatno bio oslobođen fizičkog i da je u trikou igrao lastiš i školice sa curicama“.

„Uporno objavljujete tekstove protiv mene. Ako neko treba da me vređa, vređaću i ja. Napisao si mi da ču ovaj poraz nositi do kraja života. Vas ne interesuje 16 pobeda u nizu, nego jedan poraz. Neću ga nositi do kraja života, već sam ga zaboravio i mogu ti reći da sam se sinoć sjajno proveo“, istakao je Božović.

Kada mu je novinar kojeg je napao poručio: „Sram vas bilo“, Božović nije stao, već je počeo sa vređanjem:

„Tebe sram bilo, budalo jedna. Možeš da mi pljuneš kroz prozor“.

Usledio je odgovor novinara: „Malo sam obrazovaniji od vas“, pre nego što je portparol Zvezde prekinuo raspravu.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zoran Ivanovic

06.12.2015 00:24

To nije jedan novinar,nego placenik udbasa Toleta i njegove mafijaske ekipe. Dugo su vladali i nakrali se i za unucad i nije im dosta..pa sad frka..pljuvacina po Zvezdi..e oces k..a. vise nema..

ODGOVORITE