Наташа Беквалац: Волим да попијем

Беквалчева не крије да ужива у вину, али да онда буде и проблема...

Србија 05.12.2015 | 20:20
Наташа Беквалац: Волим да попијем

Лепа Соса, илити новосадска Барбика Наташа Беквалац признала је да јој се дешавало да када попије чашу више каже и оно што не мисли.

"После лаганог опуштања уз пиће, увек проговориш о нечему што чуваш дубоко у себи. Често та изјава не буде баш адекватна тренутку... У реду је попити неколико чаша, али сам против претеривања, не само када је о алкохолу реч", каже за “Блиц” Наташа Беквалац.

Лепа певачица нам је открила да највише ужива у добрим винима.

"Волим да попијем вино, али оно не може да шкоди. У њему је истина. Не радим то често, али код куће волим да се опустим након напорног дана уз чашу две. Кафане ретко посећујем јер музика која се тамо пушта није нешто што мене може да покрене и дирне у душу. Имам нешто своје, неки свој начин да уживам уз пријатеље", рекла је Наташа, с којом смо се и срели у друштву сестре Тање на једној промоцији вина.

Мушка публика ствара комплексе!

Певачица ће у понедељак промовисати своју нову песму необичног назива “Псето”, након чега ће публику обрадовати са албумом на којем је дуго радила.

"Од почетка моје каријере пратило ме то да имам углавном мушку публику, што ми је стварало велике комплексе јер мушкарци углавном само гледају. Касније се ситуација променила, па више слушају жене", каже Наташа.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мд

05.12.2015 21:40

Воли да попије и да дигне.ногице

ОДГОВОРИТЕ
Name

цар

06.12.2015 07:09

Како ти знас да их није теби дизала