Nataša Bekvalac: Volim da popijem

Bekvalčeva ne krije da uživa u vinu, ali da onda bude i problema...

Srbija 05.12.2015 | 20:20
Nataša Bekvalac: Volim da popijem

Lepa Sosa, iliti novosadska Barbika Nataša Bekvalac priznala je da joj se dešavalo da kada popije čašu više kaže i ono što ne misli.

"Posle laganog opuštanja uz piće, uvek progovoriš o nečemu što čuvaš duboko u sebi. Često ta izjava ne bude baš adekvatna trenutku... U redu je popiti nekoliko čaša, ali sam protiv preterivanja, ne samo kada je o alkoholu reč", kaže za “Blic” Nataša Bekvalac.

Lepa pevačica nam je otkrila da najviše uživa u dobrim vinima.

"Volim da popijem vino, ali ono ne može da škodi. U njemu je istina. Ne radim to često, ali kod kuće volim da se opustim nakon napornog dana uz čašu dve. Kafane retko posećujem jer muzika koja se tamo pušta nije nešto što mene može da pokrene i dirne u dušu. Imam nešto svoje, neki svoj način da uživam uz prijatelje", rekla je Nataša, s kojom smo se i sreli u društvu sestre Tanje na jednoj promociji vina.

Muška publika stvara komplekse!

Pevačica će u ponedeljak promovisati svoju novu pesmu neobičnog naziva “Pseto”, nakon čega će publiku obradovati sa albumom na kojem je dugo radila.

"Od početka moje karijere pratilo me to da imam uglavnom mušku publiku, što mi je stvaralo velike komplekse jer muškarci uglavnom samo gledaju. Kasnije se situacija promenila, pa više slušaju žene", kaže Nataša.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Md

05.12.2015 22:40

Voli da popije i da digne.nogice

ODGOVORITE
Name

car

06.12.2015 08:09

Kako ti znas da ih nije tebi dizala