Породила се Ким Кардашијан

Ким Кардашијан и њен супруг Кање Вест постали су родитељи дечака пре неколико сати. Три недеље пре термина, најпознатија старлета на свету родила је дечака.

Забава 05.12.2015 | 19:44
Породила се Ким Кардашијан

Ким се породила на елитној клиници у Лос Анђелесу и на свет је донела своје друго дете. Иако се порођај очекивао око католичког Божића, све је протекло како треба, а ова вест званично је потврђена на службеној страници Кимкардасхианwест.цом
- Ким Кардашијан Вест и њен супруг Кање Вест пожелели су јутрос добродошлицу свом сину. Мајка и беба су добро - објављено је њиховом сајту.

Мама као да је предосетила да ће се данас породити, пошто је у петак вече објавила селфи уз поруку "спремна сам кад год ти будеш спреман".

Ким и Кање имају ћеркицу Норт Вест, а месецима у назад нагађа се како ће се звати њен бата. Због необичног одабира имена за девојчицу, Норт (у преводу Север), интернетом су кружиле многе шале на њихов рачун, као и нагађања да ли че и дечак добити неко необично име попут сестре. То још увек није објављено, али у току сутрашњег дана ћемо вероватно сазнати како се наследник империје Кардашијан Вест зове.

Блиц жена

Коментари / 0

Оставите коментар