Porodila se Kim Kardašijan

Kim Kardašijan i njen suprug Kanje Vest postali su roditelji dečaka pre nekoliko sati. Tri nedelje pre termina, najpoznatija starleta na svetu rodila je dečaka.

Zabava 05.12.2015 | 19:44
Porodila se Kim Kardašijan

Kim se porodila na elitnoj klinici u Los Anđelesu i na svet je donela svoje drugo dete. Iako se porođaj očekivao oko katoličkog Božića, sve je proteklo kako treba, a ova vest zvanično je potvrđena na službenoj stranici Kimkardashianwest.com
- Kim Kardašijan Vest i njen suprug Kanje Vest poželeli su jutros dobrodošlicu svom sinu. Majka i beba su dobro - objavljeno je njihovom sajtu.

Mama kao da je predosetila da će se danas poroditi, pošto je u petak veče objavila selfi uz poruku "spremna sam kad god ti budeš spreman".

Kim i Kanje imaju ćerkicu Nort Vest, a mesecima u nazad nagađa se kako će se zvati njen bata. Zbog neobičnog odabira imena za devojčicu, Nort (u prevodu Sever), internetom su kružile mnoge šale na njihov račun, kao i nagađanja da li če i dečak dobiti neko neobično ime poput sestre. To još uvek nije objavljeno, ali u toku sutrašnjeg dana ćemo verovatno saznati kako se naslednik imperije Kardašijan Vest zove.

Blic žena

Komentari / 0

Ostavite komentar