Ниш: Тинејџер колима ударио жену и 2 возила

У три саобраћајне незгоде у Нишу које је изазвао 19-годишњи возач, повређена је жена на коју је налетео аутом, а оштећена су још два аутомобила.

Србија 05.12.2015 | 19:40
Ниш: Тинејџер колима ударио жену и 2 возила

Како је речено агенцији Бета у нишкој полицији, возач БМW-а најпре је на раскрсници Мариборске и Сењске улице покосио жену, али се није зауставио већ је наставио да се креће.

"Непосредно након места где је оборио пешака, ударио је у паркирано возило марке 'ровер', а потом се у Улици Данила Киша сударио са возилом марке 'корса', које је било у покрету", навела је полиција.

У Ургентном центру у Нишу потврдили су за Бету да су јутрос збринули две особе повређене у саобраћајној несрећи у насељу "Бранко Бјеговић".

"Возач је задобио само лакше повреде и одмах након прегледа је отпуштен из болнице, док се жена налази на опсервацији. За сада је без знакова тежих повреда унутрашњих органа", изјавио је дежурни лекар у Ургентном центру Миодраг Лазић.

Нишка полиција ради на утврђивању узрока удеса, а према незваничним информацијама, возач БМW-а кретао се насељем изузетно великом брзином.

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

е

05.12.2015 19:06

НИЈЕ ТО ТИНЕДЗЕР ВЕЦ ПУНОЉЕТАН МУСКАРАЦ !

ОДГОВОРИТЕ