Niš: Tinejdžer kolima udario ženu i 2 vozila

U tri saobraćajne nezgode u Nišu koje je izazvao 19-godišnji vozač, povređena je žena na koju je naleteo autom, a oštećena su još dva automobila.

Srbija 05.12.2015 | 19:40
Niš: Tinejdžer kolima udario ženu i 2 vozila

Kako je rečeno agenciji Beta u niškoj policiji, vozač BMW-a najpre je na raskrsnici Mariborske i Senjske ulice pokosio ženu, ali se nije zaustavio već je nastavio da se kreće.

"Neposredno nakon mesta gde je oborio pešaka, udario je u parkirano vozilo marke 'rover', a potom se u Ulici Danila Kiša sudario sa vozilom marke 'korsa', koje je bilo u pokretu", navela je policija.

U Urgentnom centru u Nišu potvrdili su za Betu da su jutros zbrinuli dve osobe povređene u saobraćajnoj nesreći u naselju "Branko Bjegović".

"Vozač je zadobio samo lakše povrede i odmah nakon pregleda je otpušten iz bolnice, dok se žena nalazi na opservaciji. Za sada je bez znakova težih povreda unutrašnjih organa", izjavio je dežurni lekar u Urgentnom centru Miodrag Lazić.

Niška policija radi na utvrđivanju uzroka udesa, a prema nezvaničnim informacijama, vozač BMW-a kretao se naseljem izuzetno velikom brzinom.

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

e

05.12.2015 20:06

NIJE TO TINEDZER VEC PUNOLJETAN MUSKARAC !

ODGOVORITE