ЕЛ - Звездина рачуница је јасна: Побиједити Бајерн!

Калкулација пласмана црвено-белих у Топ 16 потпуно је поједностављена после тријумфа над Химкијем.

Кошарка 06.12.2015 | 11:40
ЕЛ - Звездина рачуница је јасна: Побиједити Бајерн!

Црвена звезда Телеком разјаснила је четвртом евролигашком победом једну ствар - да ће у најгорем случају играти за пласман у последњем колу, против Бајерна. Сензацијом црвено-белих у Истанбулу, тај сценарио би, наравно, трпео промене, али остаје и да се види са каквим ће императивом немачки тим допутовати у Београд.

Састав Светислава Пешића савладао је у четвртак Стразбур и такође дошао на деобу друге позиције, заједно са Химкијем и црвено-белима, који имају скор 4-4. Ако би, у следећем колу, Бајерн код куће победио Реал, онда би обезбедио пласман и пре гостовања Звезди и меч последњег кола за "Каријев" састав не би имао префикс "елиминациони".

Наравно, много тога биће јасније следећег петка, као што је јасно да је Звезда победом над Химкијем потпуно преузела судбину проласка у своје руке.

Уочи последња два кола, табела Групе А изгледа овако: Фенербахче 6-2, Химки 4-4, Бајерн 4-4, Звезда 4-4, Реал 3-5, Стразбур 3-5.

ПАРОВИ ПОСЛЕДЊА ДВА КОЛА: Бајерн - Реал, Стразбур - Химки, Фенербахче - Звезда и Химки - Фенербахче, Реал - Стразбур, Звезда - Бајерн.

Коментари / 0

Оставите коментар