Видео - Милер о куцању и блокади: Био сам пун енергије!

Квинси Милер рекао је да је био пун енергије због чега је једном монструозно закуцао, а потом и направио блокаду у финишу меча са Химкијем.

Кошарка 05.12.2015 | 15:40
Видео - Милер о куцању и блокади: Био сам пун енергије!

Црвена звезда је у петак савладала Химки са 96:91 у осмом колу Евролиге, а Милер је уз Маика Цирбеса био најбољи појединац са 25 поена (7/10 за два, 2/9 за три, 5/5 бацања), уз седам ухваћених лопти и по две асистенције и украдене.

Посебно је било атрактивно његово закуцавање после офанзивног скока када се резултат ломио, а онда и блокада над Марком Тодоровићем.

„Покушавао сам да урадим све што је било потребно за победу. Био сам пун енергије и желео сам победу. На крају смо завршили тријумфално и то је једино важно“, рекао је Милер.

Енергију му је давао пун ’Пионир’.

„Публика је гласна током читаве утакмице. Био сам мотивисан цео меч, овде је најбоља атмосфера на свету. Ништа не може да се пореди са Црвеном звездом у Пиониру“, додао је Милер.

Потом се осврнуо на сам меч против Химкија.

„Договорили смо се у свлачионици да се концентришемо на одбрану јер је она увек у нашем фокусу. Нисмо успели да спроведемо план у првом, али смо зато у другом изашли на терен и покушали да будемо што концентрисанији на одбрану“, навео је он.

Квинси је у Црвеној звезди већ два и по месеца и већ се навикао на европску кошарку.

„Много је другачија од НБА кошарке, али је у исто време веома тешка. Морате бити ментално и физички спремни. Другачија је игра, али ми се допада“.

После шест месеци паузе због коришћења марихуане на паркет се вратио Маркус Вилијамс, а посебно је била видљива добра сарадња двојице Американаца.

„Маркус и ја смо вежбали то на тренингу сваки дан и ’убијали’ смо пик-ен-рол. Данас је функционисао, али то се дешава. Он је сјајан играч и дефинитивно сјајан додавач. Видећемо шта ће бити у будућности“, истакао је Американац.

Екипа Дејана Радоњића уписала је четврту победу и додатно се приближила пласману међу 16 најбољих тимова Европе.

„Победа је победа, али идемо дан по дан и утакмицу по утакмицу. Ценимо што смо победили, али она још ништа не значи. Морамо да наставимо да растемо као тим и будемо бољи“, закључио је Милер.

Коментари / 0

Оставите коментар