У пуцњави погинула жена, два лица рањена

У Лугарској улици у Земун Пољу, Вујадин Обрадовић (58) пуцао је из пиштоља и убио прву комшиницу Соњу Бакић (50), а тешко је ранио њеног супруга Бранислава.

Србија 05.12.2015 | 08:52
У пуцњави погинула жена, два лица рањена

Према речима очевидаца, Обрадовић наводно незадовољан због гласне музике која је била у суседној кући где су Бакићи обележавали крсну славу, позвао је телефоном домаћине да изађу из куће.

Када су Бакићи изашли испред куће, Обрадовић је испалио већи број метака из пиштоља на прве комшије.Соња је подлегла повредама на лицу места, а Бранислава је један од синова приватним возилом, са две прострелне ране у пределу груди, у тешком стању, превезао у Ургентни центар.

Након пуцњаве испред куће излетели су синови Соње и Бранислава и још неколико гостију.Они су успели да разоружају осумњиченог Обрадовића.

Том приликом Обрадовић је задобио хематоме по глави, највероватније од удараца и колима Хитне помоћи, у пратњи полицајца превезен је у Ургентни центар.На месту пуцњаве пронађен је пиштољ који је осумњичени користио.

Током даље истраге биће утврђене све околности о трагичном догађају.

Извор: Србија Данас

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

кј

05.12.2015 10:58

И то на крсној слави.Свет је пун лудака !

ОДГОВОРИТЕ
Name

гост

05.12.2015 11:34

То ие велика брука и срамота и велика жалост, али је то доказ да имамо много орузја. Свака ријец је сувисна али кад се цује комсија, нити је код њих на слави а спреман на све. ЗАЛОСНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р.Ранковиц

05.12.2015 12:12

Мозда би и тај комсија славио да је имао с циме да слави овако он гладан и зедан није мозда имао да купи било ста за славу прорадила љубомора и ето белаја.Никад се не зна ста се десава у цијој глави то су све секунде да цовјек изгуби контролу над собом и уради тако неку грозоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

05.12.2015 12:27

Само слога Србина спасава а орузје ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамо Далеко Бреее

05.12.2015 13:34

Нас не мора нико бре нападати. Поубијаћемо се између себе. И терористи нас обилазе.

ОДГОВОРИТЕ